Gepost door: martitan | 20 maart 2010

Yakitori kipsate met Mei Asia taart

Vorige week was dan eindelijk het MeiAsia etentje,met totaal 5 personen, wat één succes!
Ik had yakitori kipsate’s gemaakt, eindelijk de pineaple ananas rice, zéér smakelijk , deze had ik zelf nog niet geprobeerd, en het zoet combineert harstikke lekker met de beef basil woksauce gezien de pittigheid.
En de butter chicken woksauce, lekker met kipkarbo’s en een frisse salade met daarin restje van de in yakitori gemarineerde gebakken stukjes kip. Mijn eters waren razend enthousiast over de MeiAsia producten en hebben hun best gedaan om de landkaarten met de menukaarten te lezen en ook een poging gewaagd tot het eten met stokjes,de fortune cookies waren een leuke tip en de menigen zijn gevarieerd van heerlijk zacht tot aan superpittig maar alles smakelijk, er is wel wat aardig bluswerk aan te pas gekomen met als gevolg dat we tot de conclusie kwamen dat we nog geen van allen in Azie zijn geweest, en dat we door het bluswerk alleen nog maar gegierd hebben over alle vragen die we niet beantwoord hebben.Tja zo gaat dat bij ons!  Bij de koffie heb ik nog een heerlijke zelfgemaakt taart geserveerd versierd met Meiasia..om nog even af te sluiten en duidelijk het product te buzzen. MeiAsia vergeten ze niet zo snel meer..Ik heb wat foto’s bijgevoegd zodat jullie een beetje indruk hebben van het avondje.

bronnygirl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: