Gepost door: martitan | 22 februari 2010

Gezellig MeiAsia met vluchtelingen

Eindelijk kwam het ervan om de eerste keer Mei Asia te gebruiken, samen met mijn 18 vrienden van een opvanghuis voor vluchtelingen, waaronder enkele mensen uit Azië.
Over het algemeen was men zeer positief over de smaak, waarbij Japanse Sukiyaki woksaus door de meesten als lekkerst gevonden werd.
Daarna kwamen de indonesische peanut satay wokssauce en de chinese black bean garlic wok sauce.
Ook de indiase butter chicken wok sauce vonden ze, met name een man uit Afganistan, heel lekker. De anderen ook, maar zoals een van de kinderen zei, voor europese tong te scherp, maar waarschijnlijk voor Indiase smaak nog te flauw.
Een chinese vrouw melde dat in china deze sauzen niet zo gebruikt worden. Het is duidelijk voor de europese markt gemaakt.
Of we het product ook daadwerkelijk gaan kopen? Waarschijnlijk niet, aangezien het voor deze groep mensen te duur is. Verder heb ik over het product en de buzz campagne gesproken tijdens een verjaarsfeest van een vriendin. Enkele aanwezigen waren zeer geïnteresseerd. Ik ga het product verder nog met enkele vrienden en familieleden uitproberen, verslag hierover volgt.

In ieder geval Mei Asia, bedankt dat we jullie producten mochten uitproberen. Persoonlijk denk ik wel dat ik af en toe een van de sauzen zal kopen, omdat het zo makkelijk in gebruik is.

Buzzer Meidans

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: